Σπιτικούλια

Γεια σας κι ευχαριστώ που περάσατε από εδώ! Στο blog Spitikoulia (Σπιτικούλια) θα βρείτε Συνταγές από φίλες και συγγενείς για να μείνουν στον χρόνο (κι όχι στα συρτάρια), αυτοσχέδιες από μένα και αγαπημένες από το διαδίκτυο, πιθανόν παραλλαγμένες, για να μοιραστούν, να ξαναγραφτούν και να δώσουν ιδέες για μαγείρεμα. Οι συμβουλές σας είναι πολύτιμες.

Ακόμα περιέχει Γυμναστική για να κάνουμε στο σπίτι, όταν δεν μπορούμε διαφορετικά, που θα μας δώσει καλή διάθεση και ευεξία και Αστείες φωτογραφίες για να γελάμε πού και πού και να αλλάζουμε τη μέρα μας βλέποντας χαρούμενες φατσούλες. Αυτές τις δύο σελίδες θα τις βρείτε στη δεξιά πλευρά του blog ή στο κάτω μέρος του αν το βλέπετε από κινητό.

 

dl-web-design

DL web design © 2014-2020 | All rights reserved


Τα πρωτότυπα κείμενα και οι φωτογραφίες του blog Spitikoulia αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία. Για οτιδήποτε δανείζομαι, χρησιμοποιώ εξωτερικό σύνδεσμο που παραπέμπει στην πρωτότυπη σελίδα. Τα βίντεο του youtube μπορούν να σας μεταφέρουν στο site youtube πατώντας τον τίτλο τους. Spitikoulia font: JaneAusten 1.0 created by Pia Frauss in 2005, with High Logic’s FontCreator Program.

Αν θέλετε να προωθήσετε, να αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο, απαραίτητη είναι η χρήση ενεργού συνδέσμου-link προς το αρχικό περιεχόμενο.

Οι ιδέες και πληροφορίες που παρουσιάζονται στο blog Spitikoulia έχουν ενημερωτικό σκοπό.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή κάποιου ειδικού σε θέματα υγείας, διατροφής, άθλησης κλπ. Προτού ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή άθλησης, μιλήστε με έναν ειδικό, γιατρό ή διαιτολόγο.

Το blog Σπιτικούλια δεν έχει καμία εμπορική σχέση με τις διαφημίσεις που πιθανόν προβάλλονται σε διάφορα σημεία της ιστοσελίδας.


Save

Save

Save

Save

Save

Save

Εδώ γίνεται συζήτηση

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s